Vreau sa ma asigur

Asigurarea obligatorie de locuinta, numita si polita PAD, reprezinta forma minima de protectie pentru locuinta ta. Trebuie sa stii ca legea nr. 260/2008 obliga fiecare proprietar al unei case din Romania sa incheie o asigurare de locuinta (in caz contrar riscand o amenda de pana la 500 lei).

Asigurarea obligatorie de locuinta (PAD) acopera pagubele produse de trei riscuri catastrofale: cutremure, inundatii si alunecari de teren. Este o polita standard care costa:

– 10 EUR, cu o limita a despagubirii de 10.000 EUR pentru casele tip B (constructii cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic, precum chirpiciul)

– 20 EUR, cu o limita a despagubirii de 20.000 EUR, pentru casele tip A (constructii cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa ori din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic)

Sfatul nostru este sa inchei pentru casa ta si o asigurare facultativa, pe langa cea obligatorie.

O polita facultativa poate acoperi mai multe tipuri de riscuri, in functie de nevoile tale: daunele produse bunurilor din casa si cele provocate de incendii si explozii, inundatii produse de apa din conducte, caderea de corpuri pe locuinta, furtuni, grindina, trasnet sau alte riscuri la care poate fi expusa casa ta.

Foloseste calculatorul online de mai sus pentru a face o estimare rapida a costurilor unei asigurari facultative pentru casa ta, apoi trimite cererea si te sunam noi pentru a-ti oferi toate detaliile.

Oricat de mica sau mare este locuinta ta, noi te sfatuim sa o asiguri. Contacteaza-ne pentru cele mai bune preturi!

Daca esti interesat doar de o asigurare obligatorie de locuinta, nu trebuie decat sa ne trimiti un mail pe adresa office@arcaasigurari.ro cu subiectul „solicitare polita PAD”, in care sa ne precizezi datele tale de contact si eventual valoarea (10 sau 20 EUR), iar noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp.

Asiguratori