Vreau sa ma asigur


Daca suferi un accident sau te imbolnavesti atunci cand calatoresti in afara tarii, trebuie sa platesti din buzunarul propriu asistenta medicala acordata. In strainatate, costurile serviciilor medicale pot fi foarte mari si pot sa depaseasca posibilitatile tale financiare. In aceste conditii, pentru a fi in siguranta, este recomandat sa inchei o asigurare de calatorie.

Ce e bine sa mai stii despre o polita travel:

– Poate fi cumparata doar pe teritoriul Romaniei si este valabila doar in tarile mentionate de tine la momentul achizitionarii. Nu este valabila in tarile in care ai domiciliul stabil sau al caror cetatean esti.

– Costul acesteia variaza intre cateva zeci si cateva sute de lei, si este calculat in functie de perioada pe care se incheie asigurarea, suma asigurata (intre 5000 euro si 50.000 euro), tara de destinatie, varsta.

– Nu este un produs standard si difera de la o companie la alta. De aceea, este bine sa fii atent la riscurile acoperite si in special la excluderi

O asigurare de calatorie acopera cheltuieli de spitalizare si tratament, interventii chirugicale precum si cheltuieli de repatriere in cazul unui deces. De asemenea, poti sa te asiguri si impotriva altor riscuri, precum pierderea bagajelor sau chiar anularea calatoriei, in functie de optiunile tale. Daca esti pasionat de sporturi extreme trebuie sa stii ca poti acoperi si aceste riscuri. Trebuie doar sa anunti compania de asigurari si sa platesti o suma suplimentara.

Oriunde vrei sa calatoresti, noi te sfatuim sa iti faci si o asigurare de calatorie. Nu costa mult, iti ia doar cateva minute sa o inchei si inseamna foarte mult daca se intampla sa ai nevoie de ea. Pentru emiterea politei, nu ai nevoie decat de pasaport sau de cartea de identitate.

Spune-ne acum unde si in ce perioada planuiesti sa calatoresti si iti vom trimite cele mai bune oferte. Completeaza formularul si te contactam noi in cel mai scurt timp!

Asiguratori